Edzőterem

A 2500nm-es, rendezett és tágas fitneszben, 24 kardió- és erősítőgép várja a vendégeinket. A professzionális Hoist, Life Fitness, Atlass és Star Treck gépekkel, tágas, tiszta térben könnyű lesz kihozni magadból a maximumot, ebben pedig edzőink segítségét is kérheted! Crossfit területünk, amit minden szükséges eszközzel felszereltünk, várja a szabadsúlyos TRX-es edzések szerelmeseit. Lépcsőzőgépünk és speciális hasazógépparkunk egyedülálló az országban. A fitneszben szakképzett edzők motiválják és segítik mind a kezdőket, mind a versenyre készülőket.

Bodybuilding


Aerobic terem

Aerobic termünkben minden nap találhatsz kedvedre való órát, akár aktív zsírégetés, akár erősítés, akár kímélő gerinctréning a célod. Kövesd órarendünket az aktuális beosztásért!

Alakformáló tréning


Body Shaping


Box Edzés


Az óratípus magába foglalja azokat az erő-ál­lóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg.

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a fő izomcsoportok erősítésén van a hangsúly.

A box edzés kiválóan alkalmas a stressz levezetésére és a mozgáskoordináció javítására, fejleszti a reflexet és a ritmusérzéket.

Cross Training


DeepWORK


Nia


A Cross Training valójában egy olyan edzésmódszer, melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondicionális képességet fejlesztjük egyszerre, illetve felváltva.

A deepwork, holisztikus funkcionális tréning, amely a terápiás és szabad mozgások jövője! Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek.

A Nia technika egyszerre foglalkozik a test, lélek, az érzelmek és a szellem témájával, a zene, a mozgás és az önkifejezés segítségével.

Hatha Jóga


Intervall Training


Kangoo


(Ha= nap, Tha= hold) a test, lélek és szellem harmóniáját ashtánga testhelyzetek, ún. ászanák kiegyensúlyozott gyakorlásával éri el.

A váltakozó intenzitású, azaz intervallum edzés a leghatékonyabb zsírégető edzésforma. Egységnyi aktív és pihenőszakaszok váltakozása jellemzi.

A Kangoo Jumps egyáltalán nem ismeretlen szó a hazai sportéletben. Ezzel a különlegesen kialakított sporteszközzel évente több, mint 30 rendezvényen találkozhatunk.

Kettlebell


Kondi Aerobic


Köredzés


A Kettlebell™ vagy más néven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelyhez egy bőrönd fogantyúját erősítették.

Mint ahogy a neve is jelzi, ez az óratípus a kondíció javítására, a jó kondíció megszerzésére szolgál.

Lényege: az izomépítés, mellyel az anyagcserét növeljük, és a magas intenzitáson végzett gyakorlatok mind-mind segítenek a zsírégetésben, fogyásban és alakformálásban.

Zóna Köredzés


MAT Dance


Meditativ Aerotrain


A Kritikus Zóna Köredzés a kritikus női testrészek formálására specializálódott óratípus.

A meditatív aerotréning egy olyan mozgásforma, amelyet – többek között a hátizom fájdalom megelőzése érdekében – lassú zenére, kényelmes tempóban végzünk

Az órai gyakorlatokat a talajon végezzük és változatos eszközökkel színesítjük és nehezítjük az órát (fitness labda, fitness szalag = band, súlylabda, magic circle, henger, stb).

Power Jóga


Power Pilates


Spinning - SpinRacing


A hatha jóga alapjaira épülő tudatos mozgásrendszer melyen keresztül az aktív meditáció a mindennapi élet részévé válik.

A Power Pilates a hagyományos pilates elemeit megtartva egy intenzív, egész testet megformáló mozgásforma, mely tartásjavító hatása mellett, hatásosabban formálja az alakot és gyorsítja az anyagcserét.

Speciálisan erre a célra kialakított kerékpáron végzett, edző által és egyénileg folyamatosan kontrollálható, csoportos, zenés tréning. Nem igényel kerékpáros tudást.

Spirals


Step Aerobic


Stretching


A spirals a testedzés újfajta módszere. A pilates alapokon nyugvó edzésmódszer leginkább egy tánchoz hasonlít, azonban kitartó gyakorlásával az izmok tónusa megőrizhető és javítható.

Az aerobic egyik legnépszerűbb változata a step-aerobic. Gyors elterjedését a lépcsőn végzett gyakorlatokkal elért magasabb kalória-felhasználásnak, zsírégetésnek köszönheti.

A Stretching foglakozás egy mélyizom fejlesztő torna, amely a különböző testhelyzeteket és klasszikus légzéstechnikákat kombinálva adja a testedzés és a mentális relaxáció tökéletes összhangját.

TRX


Zumba


Napjainkban egyre jobban hódít a funkcionális tréning. Az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek.

Napjainkban egyre jobban hódít a funkcionális tréning. Az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek.

Wellness

Egészítsd ki a testedzést egy kis pihenéssel, méregtelenítéssel! Wellnes részlegünkben lehetőséged van egy finn- és egy infra-szaunában ejtőzni a kemény edzés után, emellett szolárium és szépségszalon is rendelkezésedre áll!

Infra szauna


Szauna


Az infraszauna lényegében a meleg gyógyító erejét felhasználva segít az ellazulásban és a relaxációban.

A finn szauna használata tökéletesen kiegészíti az egészséges életmódot, jótékony hatásai közül nem is lehetne csak egyet kiemelni.

Squash

A New York Fitness-ben 5 kiválóan felszerelt, folyamatosan karbantartott squash pálya áll az érdeklődők rendelkezésre. Emellett lehetőség van céges sportnapok, csapatépítő tréning, partner partik megrendezésére is, amelynek megszervezésében szívesen nyújtunk segítséget.

Squash


Teremfoci

Összeszokott baráti társaságok, munkahelyeken, iskolákban, lakóközösségekben szerveződött csapatok, valamint állandó profi vagy alkalmi amatőr csapatok számára 2 nagy professzionális műfüves pálya, 2 ketrecfoci pálya (1 parkettás, 1 műgyantás) és 1 műfüves gyermekfoci pálya áll rendelkezésre. Pályafoglalás: 061/414-09-19

Teremfoci


Masszázs

Izomfájdalom, fáradtság, kimerültség esetén, vagy ha egyszerűen szeretnéd kényeztetni magad, feküdj be egy masszázsra profi masszőreink keze alá, és egy óra után garantáltan új emberré változol!

Aromaterápiás


Sport


Az ember egy egység. A test, a lélek és a szellem egysége.

A sportmasszázs széles körben elterjedt, nyugati hagyományon alapuló masszázsfajta.

Proteinbár

A különböző prémium minőségű fehérje turmixok, energiaszeletek és “zsírégetők” széles tárháza áll rendelkezésére azon kedves vendégeinknek, akik szeretnének többet kihozni az edzéseikből vagy csak simán professzionálisabban szeretnének táplálkozni a siker meggyorsítása érdekében.

Protein és Vitaminbár


Szolárium

Vadonatúj Ergoline álló és fekvő szoláriumaink minden nap 7-22.00-ig várják kedves vendégeinket. Ár: 100Ft/perc

Szoláriumun


Kávézó

Várja meg edzőtársait vagy pihenjen meg már mozgás után kávézónkban, ahol Segafredo kávékülönlegességekkel koronázhatják meg a nálunk töltött időt.

Kávézó